Daripada: CikguHafis, Guru Tusiyen dan Internet Marketer

Tarikh: 1 Jun 2012

Salam hormat buat bakal usahawan internet.

Kira-kira 2 tahun yang lepas, saya adalah seorang guru tuisyen yang mengahadapi masalah kewangan yang agak kronik.


Pergi Kerja Pagi, Balik Kerja Petang, Hujung Bulan Masih Tak Cukup Duit Bayar Hutang.

Mana taknya disebabkan gaya hidup dan perbelanjaan harian yang makin meningkat, ianya menekan saya. Walaupun mendapat RM3K hasil dari mengajar tuisyen, ianya masih tidak cukup menampung perbelanjaan saya.

Namun begitu, saya berusaha mencari peluang-peluang lain yang boleh mendatangkan pendapatan sampingan untuk saya dan isteri.  Hampir setiap malam, selepas pulang dari tuisyen saya akan peruntukkan 2 jam di hadapan computer untuk mencari peluang-peluang menjana pendapatan dari internet.

Peluang demi peluang hadir…

Setiap kali, ianya hadir saya akan mencuba peluang tersebut! Saya beli  ebook itu saya beli ebook ini…pergi seminar…tengok video dan tanya orang. Macam2 saya lakukan agar saya dapat mencari penyelesaian terhadap masalah kewangan saya. Adakalanya menjadi dan adakalanya tak menjadi langsung!

Suatu Hari Dalam Sejarah…

Seorang rakan saya telah memperkenalkan sebuah perniagaan berkenaan melelong website di internet! HAAAAA? Apa dia LELONG WEBSITE? Laaaa…mana laaa saya nak reti buat website tu semua! Jadi saya tolak ajakan kawan saya tu mentah-mentah! Bagi saya…saya perlukan penyelesaian pantas kepada masalah kewangan saya ni! Bukannya nak habiskan masa nak belajar buat website pulak!

Cari peluang lain…

Seperti biasa, saya teruskan pencarian saya yang seolah-olah tidak akan berakhir ni! Berlambak-lambak ebook saya beli dan saya cuba kesemuanya! AAARRGHHH semua TAK MENJADI LANGSUNG!!! Mana taknya…kesilapan diri sendiri juga…saya hilang focus dan information overloaded sehinggakan saya tidak tahu yang mana satu perlu saya lakukan!

Saya…GIVE UP!

Disebabkan terlalu TENSION dengan masalah kewangan dan kegagalan demi kegagalan atas usaha saya yang tidak focus…saya memutuskan untuk GIVE UP dari internet marketing! Saya tinggalkan dunia internet marketing berbulan-bulan lamanya dan hanya focus pada mengajar tuisyen sahaja! Saya  menutup mata bila sebarang peluang bisnes internet hadir depan mata…saya dah muak dengan perniagaan internet yang langsung tidak memberikan sebarang hasil pada saya!

6 Bulan…

Selama 6 BULAN, saya mengasingkan diri dari perniagaan internet…TETAPI masalah kewangan saya masih tidak dapat saya asingkan! SO…saya memutuskan untuk memberi peluang TERAKHIR pada diri saya….mulakan langkah!
 

Rancang strategi…

Saya mula membuka semula ebook-ebook yang telah saya beli dahulu! Saya membaca sepintas lalu untuk mendapatkan ilham. TETAPI…masih ZERO juga! Saya takkan mengalah…jadi saya pun berkunjung ke sebuah forum internet marketing antarabangsa. Saya membaca setiap topic yang dibincangkan di sana. Hampir setiap malam saya akan berkunjung ke forum tersebut untuk belajar dari topik2 yang dibincangkan!

Tingggg…IDEA DATANG!

Hampir 3 bulan juga, saya berkunjung ke forum tersebut! Asal ada masa terluang sahaja…saya akn terus ke forum itu! Dan…

Pada satu malam, saya ternampak sebuah topic membincangkan berkenaan buat duit pantas dalam masa 3 Hari dengan Melelong Website! Wahhh..macam BEST jer! Saya pun terus klik untuk membaca perbincangan forum tersebut! Ianya bukan perbincangan tapi sebenarnya adalah topic yang dibuka untuk menjual sebuah laporan mini setebal 12 muka surat sahaja! Tanpa membuang masa, saya terus beli laporan tersebut!

Bertindak selepas 15 Minit

Sebaik selesai membaca laporan pendek itu yang hanya mengambil masa 15 minit sahaja. Saya terus mengambil tindakan mencuba teknik yang diajarkan dalam laporan tersebut! Walaupun laporan tersebut ringkas…TETAPI ada BANYAK benda yang saya tidak tahu! Walaubagaimanapun, saya sanggup belajar untuk menguasai ilmu-ilmu yang sepatutnya saya perlukan untuk melelong website!

Jualan pertama yang MENGECEWAKAN…

Sebulan selepas saya mendapatkan laporan tersebut…maka saya sudah bersedia untuk mencubanya buat kali pertama! Saya pun menyenaraikan website saya untuk dilelong! Tunggu…dan tunggu dan tunggu dan tunggu lagi …sehingga hari ketiga!

Huhu~ sedih dan kecewa apabila melihat sekali lagi kegagalan apabila saya hanya mendapat jualan sebanyak $23 sahaja! Dan hasil jualan tersebut tidak memberikan saya sebarang keuntungan bahkan kerugian!

Bagi saya, bukan laporan itu tidak berkesan…tetapi ada sedikit lagi yang perlu saya improvekan untuk mendapat jualan yang lebih baik!

Teruskan usaha…

Saya tidak mengalah…dan terus belajar lagi dari kegagalan tersebut! Saya usaha gigih dan tingkatkan pengetahuan berkenaan lelong website! Segala ebook dan video tutorial yang dijual di pasaran antarabangsa berkenaan melelong website..semuanya saya beli! Boleh dikatakan saya menghabiskan masa dan wang beribu-ribu RM  untuk mempelajari selok belok melelong website!

Berjaya juga…akhirnya

Selepas…sebulan dari menghasilkan jualan pertama dan menambah sedikit pengetahuan berkenaan melelong website, saya menyenaraikan website kedua saya! Seperti biasa…saya hanya menunggu 3 hari sahaja! ALHAMDULILLAH…jualan kedua saya hanya balik modal sahaja setelah mempraktikkan teknik2 yang saya pelajari itu!

Kejayaan yang kecil ini mendorong saya untuk terus menyenaraikan website ke3 saya dan selepas hari yang KETIGA…saya BERJAYA melelong website dan mendapat keuntungan bersih sekitar RM300! YESSS berjaya juga akhirnya!

 

Kejayaan demi Kejayaan

Sejak dari mendapat keuntungan PERTAMA itu, saya terus mencipta kejayaan demi kejayaan! Dari tidak tahu langsung berkenaan membina website apatah lagi untuk melelongnya…saya dah berjaya memperoleh keuntungan bersih terkumpul sebanyak $4731 = RM14, 193 dalam masa 3 bulan sahaja selepas saya memulakan perniagaan melelong website. Ini antara jualan yang berjaya saya hasilkan dari bisnes lelong website ni...

Saya juga tak sangka…apabila terdapat client-client saya dari oversea yang memberikan saya projek-projek pembinaan website dan melantik saya menjadi consultant bagi sebuah website di US. Rezeki bertambah-tambah!


 

TAHUN 2012…bermula segalanya

Pada awal tahun 2012, saya telah mengambil inisiatif untuk membuat sebuah panduan dalam bentuk ebook dan video yang dinamakan IMFlippa untuk membantu ramai lagi orang – orang di Malaysia agar terlibat dengan perniagaan melelong website. Alhamdulillah…ramai juga yang telah berjaya mendapat hasil yang memberangsangkan dari melelong website ini. Ikuti kisah mereka…



Baca kisah penuh M Ariff Khalid di blognya http://ariffkhalid.com/pendapatan-paypal-pertama-ku/

SEMINAR ,WORKSHOP dan COACHING

Selain ebook dan video panduan, saya juga telah mengadakan beberapa siri seminar dan workshop dan disusuli sesi personal coaching bagi mereka yang ingin mendapatkan konsultasi one to one dengan saya. Tujuan ianya diadakan untuk memberi pendedahan berkenaan potensi melelong website. Rata-rata yang hadir dapat mempelajari sesuatu yang baru dan ada juga yang berjaya menghasilkan pendapatan selepas balik dari workshop tersebut....

 

Workshop IMFlippa yang diadakan baru-baru ini


 

 

 

 

Workshop IMFlippa turut mengundang speaker jemputan  Internet Marketer Tersohor Malaysia Tn. Zamri Nanyan pada April 2012.

 

 

Sesi Personal Coaching dan Sharing

Personal coaching Mohd Eezwan - Internet Marketer yang baru memulakan langkah dalam dunia website flipping (melelong website). ALHAMDULILLAH dah berjaya menjana jualan sepanjang mengikuti coaching ni.

 

Sesi personal coaching bersama Suhainizam - Seorang Internet Marketer part time;  menunjukkan website apa yang hendak dilelong dan meminta review untuk meningkatkan lagi nilai jualan!

 

Sesi Personal Coaching bersama Hasliza; seorang internet marketer baru yang sangat bersemangat..mana tak nya? dah mula hasilkan jualan!

 

Sesi sharing yang saya adakan bertujuan untuk berkongsi potensi melelong website...

 

Konvensyen Pakar Bisnes Internet 2012

Saya juga telah dijemput sebagai salah seorang speaker pada Konvensyen Pakar Bisnes Internet 2012 yang membariskan Pakar Bisnes Internet Malaysia yang terdiri daripada Zamri Nanyan, Eruwan Gerrry, Gobala Krishnan, Jamaluddin Bahari, Razif Yusof, Gero Azrul, Mohd Suhaimy(Shuth) & Emerilda Sani.

 

 

 

 

 

 

 

As Seen On Astro Awani

Selain itu, IMFlippa2 juga telah mendapat liputan di media astro kerana panduannya yang telah membantu ramai usahawan internet untuk mengenali potensi yang sangat besar di Flippa.

 

 

 

CikguHafis…bisnes apa ni???

Ianya adalah bisnes melelong website! Melelong website kini menjadi trend di negara barat terutama di US, Negara-negara Eropah dan Australia. Di Asia hanya negara INDONESIA sahaja yang dah mula sedar akan potensi melelong website ini.

Adakah saya perlu membina website? Ya anda perlu membina website kerana anda perlu melelong website. TAPI USAH RISAU! Jika anda tidak tahu membina website anda hanya perlu tahu sedikit perkara asas berkenaan pembinaan website dan anda hanya perlukan website (mungkin upah orang dan sebagainya untuk membina website).

Kita boleh analogikan melelong website ini seperti melelong rumah! Adakah anda semestinya membina rumah itu sendiri dan baru boleh melelongnya? Dah tentu tidak! Jadi ianya sama juga dengan melelong website! Anda tak semestinya tahu membina website tersebut! Cukup dengan mempunyai website sahaja anda dah boleh melelong website tersebut di pasaran antarabangsa!


Kat mana boleh saya lelong website ni???

Terdapat sebuah tempat di internet yang menjadi tumpuan pembeli website di seluruh dunia! Ianya adalah di Flippa.com. Ia adalah lubuk bagi pembina website, broker website dan pemilik website melelong website yang dah lama mereka miliki ataupun bagi broker yang ingin menjadi orang tengah melelongkan website orang lain dan menapat keuntungan darinya...

 

.


Berpotensi besar ke bisnes ni?

Saksikan video ni...


Perniagaan ini sesuai untuk…

  • Anda yang ingin menambah pendapatan dan ingin pendapatan SEGERA (dalam masa 3 – 5 hari)!!!
  • Anda yang baru ingin menceburi perniagaan internet
  • Anda yang belum menjana pendapatan dari perniagaan internet, dan ingin mencuba perniagaan internet : melelong website (website flipping)
  • Anda yang ingin buat duit dari keselesaan di rumah.
  • Anda yang sudah lama menjalankan perniagaan internet tapi ingin tahu berkenaan website flipping.
  • PENTING!!! Anda perlu tahu dan belajar serba sedikit berkenaan pembinaan website! TAPI kalau tak tahu…USAH BIMBANG! Ianya tak susah pun….saya akan tunjukkan cara2nya!

 

 

Ini adalah teknik saya membuat duit dengan melelong website! Teknik ini adalah teknik yang telah diuji dan telah berjaya membantu saya menambah pendapatan dalam masa yang singkat!!!

 

Apa yang ISTIMEWA boleh anda pelajari dengan teknik saya ni?

  • Teknik membuat kajian pasaran yang EFEKTIF. Teknik ini akan membolehkan anda mengetahui  pasaran dan kehendak  pembeli di Flippa.
  • Cara bina website servis. Saya tunjukkan beberapa video tutorial untuk membina website servis jika anda tiada langsung pengalaman membina website…Ianya sangat membantu!
  • Sumber website. Ketahui di mana anda boleh mendapatkan pembina website yang boleh membantu anda bina website jika anda MALAS nak ambil tahu pasal pembinaan website!
  • Lubuk Supplier. Untuk membina sebuah website servis yang membekalkan perkhidmatan Facebook Likes, Youtube Views dan macam2 lagi anda tidak perlu ketahui bagaimana untuk buat servis tu sendiri! Tapi saya tunjukkan sumber supplier yang boleh bantu anda membuat servis tersebut!
  • Strategi Letak Harga. Saya dedahkan strategi saya meletakkan harga yang betul untuk menraik lebih ramai pembida!
  • Banyak lagi keistimewaanya yang terlalu banyak untuk saya perincikan di sini.

 

Mengapa saya mendedahkan teknik-teknik ini kepada anda?

Kerana, saya sama seperti anda dahulu sering mencari peluang untuk menambah pendapatan yang sering kering apabila tiba di tengah bulan. Mana taknya duit gaji kena tolak bayar duit kereta, duit kredit kad, duit minyak, duit tol ,duit parking. Saya hidup tanpa wang simpanan dan tidak ada sebarang insuran perlindungan. Berapa yang ada dalam wallet saya, itulah duit yang saya ada.

Saya juga pernah diperlekehkan kerana ingin menjalakankan perniagaan internet! Ramai mengatakan saya membuat kerja yang sia-sia sahaja…Nah sekarang saya berjaya membuktikan dengan keazaman saya, SAYA BERJAYA MELAKUKANNYA…

DAN KINI TIBA MASANYA

Untuk saya berkongsikan ilmu dan pengalaman saya untuk anda kerana saya  tak mahu anda perlu lalui cabaran dan kesukaran seperti yang saya lalui pada awal pembabitan saya dahulu dalam bisnes ini. Kerana saya tahu - ianya sangat sukar

Dulu saya langsung tak tahu nak flip website…nak belajar buat website rasa banyak sangat nak kena tahu!!! Tengok video kat youtube …buat tak jadi! Cari video lain…cuba lagi …tak jadi jugak!!! Berbulan-bulan cuba bina blog yang mudah yang sebenarnya boleh siap dalam 2 jam. Cuba jual…rugi…try banyak kali baru jadi..takkan anda pun nak jadi macam saya dulu kan….

Pada masa itu saya tercari-cari panduan yang boleh memberikan saya jalan dan membimbing saya melelong website dengan cara yang betul secara langkah demi langkah...

 

Ebook dan video panduan ini adalah " Teknik bagaimana saya lakukan lelongan website (website flipping) dengan cara yang mudah!". Ianya mengandungi segala teknik dan strategi yang digunakan oleh saya sendiri untuk menjana pendapatan dari website flipping. Ianya adalah lanjuatan dari ebook pertama saya IMFlippa dan kandungannya berbeza dari ebook tersebut dan ianya tidak sama seperti apa yang anda jumpa di dalam panduan website flipping yang lain. Memperkenalkan...


"IMFlippa2"



Panduan Ebook + Video untuk membina website servis dengan cara MUDAH dan melelongnya untuk mendapatkan hasil yang LUMAYAN!!!

Ianya diterangkan secara step by step melalui ebook dan dibantu dengan video, mudah difahami, straight to the point… saya tunjukkan teknik2 yang mudah diikuti tanpa mengira tahap pengetahuan anda dalam website flipping samada  anda orang baru atau sudah lama membuat website flipping!

Sudah hampir 3 tahun, saya membuat website flipping  dan ianya telah merubah hidup saya 200% . Saya yakin dengan teknik yang saya kongsikan dalam panduan ini pasti membantu anda. Ianya sangat diperlukan anda untuk memulakan website flipping.

 

Lihat Isi Kandungan Ebook dan Video ini...

 


 

Modul 1: Pengenalan Potensi Flippa

  • Saya dedahkan mengapa anda mesti melelong website di Flippa.com dan bukan di tempat lain.
  • 9 jenis website yang HOT di Flippa beserta dengan nilai jualan yang perlu anda ketahui.
  • Pendedahan potensi melelong/menjual website _________ yang sentiasa mendapat permintaan (evergreen) di Flippa.
  • TERBONGKAR!!! 20 Niche website __________ yang PASTI di cari-cari oleh Mat Salleh!
  • Saya bimbing anda ikut 5 langkah mudah bagaimana buat duit di Flippa dengan menjual website ___________ . Langkah-langkah ni anda mesti buat!!!

 

Modul 2: Teknik RESEARCH Tepat

  • 5 perkara WAJIB perlu anda buat sebelum menjadi FLIPPER TERHEBAT!!! Kalau takde salah satu, anda memang TAK BOLEH buat duit langsung!
  • 2 kaedah reserach KHAS untuk lelong website _____________ . Saya tunjukkan teknik kajian yang saya gunakan unuk dapat jualan $297 -$497!
  • AWAS TEKNIK SI PENIPU! Saya bongkarkan reserach yang perlu anda elakkan . Maklumat ni ramai SENIOR FLIPPERS je yang tahu!
  • 2 kaedah mengenalpasti website ___________ yang boleh CONVERT dengan sales yang tinggi. Kaedah ni selalu dipandang remeh tetapi boleh memberikan IMPAK MAKSIMA pada jualan!
  • 8 perkara WAJIB mesti di SCAN dalam sesuatu listing description website __________! Teknik ini membolehkan anda terus mendapat hasil kajian yang anda boleh COPY dan terus buat duit $$$.
  • Kajian di ______________ , anda boleh ketahui apa yang Mat Salleh cari sekarang! Terus buat website itu dan pasti banyak Mat Salleh akan berebut!

 

Modul 3: Mencari Service Provider / Supplier

  • Saya tunjukkan 2 LUBUK SUPPLIER yang boleh anda gunakan untuk dimasukkan dalam  website _____________ . Kesemua tempat ini mempunyai banyak supplier yang boleh dipercayai.
  • 7 langkah mencari supplier di _____________ Gunakan kaedah ini untuk dapatkan supplier yang boleh membekalkan anda " BARANG BAIK PUNYER!"
  • Ketahui dalam 7 langkah MUDAH bagaimana anda boleh gunakan ___________ untuk mencari supplier . Ramai yang terlepas pandang cara ni!!!
  • Cari supplier paling MURAH di _____________ menguunakan 6 langkah ni! Banyak supplier yang menawarkan servis murah di sini!
  • Ketahui 2 teknik yang BETUL untuk membuat pakej yang terbaik bagai website ____________ anda. Cara ini digunakan agar kelihatan kemas dan dapat meningkatkan nilai jualan.
  • Saya kongsikan TIPS PENTING bagaimana menggunkan dan menentukan pricing tables dalam website ____________ anda. Kalau ikut cara ni, anda boleh tewaskan pesaing anda!

 

Modul 4: Panduan Beli Domain dan Bina Website

  • Ketahui perkara PENTING sebelum anda membeli nama domain. Pemilihan nama domain yang betul sangat penting kalau anda nak Mat Salleh beli website ___________ anda!
  • JANGAN BELI NAMA DOMAIN ____________ !!! Kalau beli anda boleh di saman JUTAAN $USD!
  • Saya kongsikan tempat saya mendapatkan diskaun 30% - 70% setiap kali membeli nama domain. Selamat sikit duit anda!
  • Gunakan ____________ untuk membina website anda dengan mudah! Saya hanya ambil masa 3-4 JAM SAHAJA untuk buat web seperti PROFESSIONAL dengan benda ni!
  • Saya huraikan beserta degan contoh rekabentuk website yang bagaimana sesuai untuk digunakan dalam membangunkan website ____________ anda. Rekabentuk sebeginilah yang akan "CONVERT" sales anda!
  • Anda MALAS NAK BINA WEBSITE??? Saya tunjukkan 3 penyelesaian mudah bagi anda! Saya pun SUKA guna kaedah ni...sebab cepat sikit BUAT DUIT!!!

 

Modul 5: Plugins dan Monetizations

  • Ketahui benda paling PENTING yang WAJIB anda adakan dalam website anda. Website anda TAKDE NILAI LANGSUNG kalau takde benda ni!
  • Saya tunjukkan bagaimana gunakan fungsi ______________ dengan betul. Kalau anda tak masukkan benda ni dalam website______________, ANDA TAKKAN DAPAT HASILKAN JUALAN!
  • 4 Plugins penting yang MESTI anda masukkan dalam website anda! Mat Salleh memang suka sangat plugin ni!
  • Saya dedahkan 2 Plugin PREMIUM yang penting dalam wesite anda! Plugin ni buatkan Mat Salleh nak beli terus website anda!

 

Modul 6: Mulakan Jualan

  • Saya BONGKARKAN 4 benda penting untuk anda MEMANIPULASI jualan dengan EFEKTIF. Inilah sebabnya kenapa saya senang menghasilkan jualan beribu-ribu RM!
  • Saya tunjukkan cara yang BETUL untuk anda mengisikan 4 ruangan _____________ untuk menarik perhatian MAT SALLEH masuk ke listing anda!
  • Saya bimbing anda untuk mengisikan 4 ruangan PENTING yang diperlukan dalam LISTING TAG! Kalau salah isi bahagian ni, silap haribulan Mat Salleh tak jumpa listing anda!
  • Pendedahan TOPSECRET & CONFIDENTIAL! Wajib baca bahagian ni pada M/S 14 - M/S 33. Saya tunjukkan bagaimana anda harus memanfaatkan bahagian ni dengan BETUL dan BERHATI-HATI. Kalau tak buat, anda tanggunglah RISIKONYA!
  • Teknik mengisikan bahagian "Enter Description" dengan ayat POWER! Saya dedahkan 7 PERKARA PENTING perlu anda masukkan dalam description anda. Inilah stuktur ayat POWER anda untuk cairkan Mat Salleh!
  • Teknik Trigger Urgency (Teknik Membuatkan Mat Salleh Tak Senang Duduk). Kalau anda letak je benda ni, kemungkinan untuk anda hasilkan jualan terus dalam masa kurang 24 JAM sangat TINGGI!
  • BID WAR - Bagaimana anda boleh membuatkan Mat Salleh "berperang" untuk dapatkan website anda. Tu yang sampai 20 Bids, 30 Bids, 40 Bids. Saya berikan tips dalam bahagian Reserve Price dan Starting Bids.

 

Modul 7: Selepas Jualan

  • Saya tunjukkan 4 langkah yang MESTI anda lakukan selepas BERJAYA menjual. Langkah-langkah ini sangat penting! Kalau tak buat, MAT SALLEH  boleh MARAH!
  • Ketahui bagaimana kaedah komunikasi yang betul meminta bayaran dari Mat Salleh. CONFIRM MAT SALLEH bayar cepat! Ooops jangan salah anggap yer...tak perlu CALL Mat Salleh..hanya melalui email jer!
  • Ketahui kesan Feedback atau Maklumbalas yang merupakan benda penting untuk bina kredibiliti anda di Flippa!
  • Saya tunjukkan pengiraan kos keseluruhan menjual website ___________ di Flippa dan bagaimana anda boleh merancang kos anda untuk mendapatkan keuntungan MAKSIMUM!

VIDEO IMFLIPPA 2

  • Saya tunjukkan video untuk memasang 3 THEME website PREMIUM menggunakan _____________. Ada 16 video kesemuanya dan ianya seperti anda sedang mengikuti kelas memasang website _______________ . Saya akan bimbing anda secara step by step!
  • Ketahui apa yang perlu anda masukkan lagi dalam website anda supaya dapat meyakinkan Mat Salleh untuk membelinya!
  • Saya kongsikan bagaimana anda boleh mereka ayat power dalam website anda tanpa perlu pandai Bahasa Inggeris!
  • Saya tunjukkan kepada anda dengan menggunakan website yang dibina dari  ______________, anda boleh membina website MUDAH seperti PROFESSIONAL dalam masa 2-4 jam sahaja! Anda takkan berasa MALU untuk menagku yang anda sendiri pun boleh membina website dengan cara mudah ni!
  • Saya ajarkan A-Z  bagaimana anda boleh memasang pricing table dengan kemas di website anda.
  • Tak cukup dengan penerangan dalam ebook, saya tambahkan lagi dengan membuat huraian dalam bentuk video pula tentang bahagain PALING PENTING untuk CILOK duit $$$ Mat Salleh melalui Video Teknik Manipulasi Listing Description.

Dapatkan Panduan Ebook dan Video IMFlippa2 sekarang...

 

TAPI SEBELUM ITU

 

Dapatkan BONUS bernilai RM570 jika anda membuat pembelian HARI INI!!

 

BONUS #1 Plugin Premium CSS3 Pricing Table

BERNILAI RM60

Gunakan Plugin CSS3 Pricing Table ini untuk website anda agar ia nampak lebih kemas dan menarik. Bersama plugin ini juga, saya sertakan video tutorial bagaimana untuk menggunakannya langkah demi langkah.

 

 

BONUS # 2 Elegant  Wordpress Theme -Nova

BERNILAI RM270

Gunakan Wordpress Elegant Theme - Nova dalam website anda untuk website kelihatan Professional. Segala video tutorial tentang pemsangan theme ini turut saya sertakan bersama bagi memudahkan anda memahaminya.

 

 

BONUS # 3 Showtime Wordpress Theme

BERNILAI RM120

BONUS Wordpress Theme Showtime - Design yang kemas dan elegan ini akan membuatkan website anda MUDAH mendapat jualan! Saya selalu gunakan theme ni, dan kali ini saya berikan pada anda pula untuk memudahkan kerja-kerja membina website. Video Tutorial turut saya sertakan.

 

 

BONUS # 4 Sofa Ideal Wordpress Theme

BERNILAI RM120

Sofa Ideal Wordpress Theme; ianya sangat mudah digunakan dan anda boleh tukarkan ke pelbagai warna yang anda suka! Theme ni nampak korporat dan sangat sesuai untuk digunakan untuk membina website __________ anda! Saya sendiri masih menggunakannya untuk flip website lagi!

 

BONUS # 5 Ruangan FB Support Tertutup

Anda akan menerima bantuan pantas jika anda mempunyai sebarang pertanyaan atau masalah  berkaitan Flippa atau website flipping. Anda juga boleh berkomunikasi dengan flipper yang lain bagi tujuan bertukar-tukar ilmu dan pendapat.

 

Bukan satu sahaja yang bakal anda perolehi, tapi lebih dari itu…

Bukan 1 ebook  panduan anda terima malah ia seperti satu kursus flipping website LENGKAP dengan ebook dan video!!! Jika di TOTAL kan semuanya anda akan terima lebih dari 7 produk. Sudah tentu pemberian saya ini akan membawa banyak manfaat dalam membantu anda membuat income dengan website flipping. Ianya bukan BONUS tangkap muat semata-mata untuk meraih jualan tinggi. Saya pasti anda tidak akan jumpa tawaran seperti ini dimana-mana di Malaysia dan di seluruh dunia.

Ya CikguHafis!, saya ingin buat tempahan IMFlippa2 ini dengan harga RM100 sekarang!

 


Pesanan Anda Dilindungi Oleh Jaminan Wang Balik 30 Hari Dari Kami


Perghhh meletup habis... rahsia IMFlippa2 ni memang gempak... mudah nak faham
bermula dari A Hingga Z . Bukan tu je, Cikgu hafis juga mendedahkan beberapa
perkara penting antaranya __________ , yang menarik minat pembeli .
 
Lepas ni boleh la saya mulakan langkah pertama setelah mendapatkan
IMFlippa2 Ni... tak sabar rasanya menghasilkan lubuk duit di sana.
Sebab panduan yang cikgu hafis terangkan bukan sahaja perkara asas,
malah perkara teknikal,kajian dan sebagainya
 
Yang paling saya suka teknik membina laman web
melalui wordpress dengan plugin plugin yang
menjadi tumpuan orang ramai,sehinggakan mereka  tak senang
duduk bila melihat plugin-plugin POWER ni ada dalam laman web kita.
 
Terus terang saya cakap, belum pernah lagi jumpa panduan
lengkap macam ni... tu belum lagi bonus bonus yang disediakan.
 
Apa-apa pun terima kasih banyak Cikgu Hafis
Kerana IMFlippa yang power ni..meletup habis.
 
 
Dwen Rasid
 

 

Ada juga STUDENT saya yang dah dapatkan IMFlippa2 terlebih awal dan dah MULA menghasilkan pendaptan LUMAYAN darinya! Ini BUKTINYA...

 

 
Baru jer listing 3 Jam...dah hasilkan jualan $450 = RM1350 (hanya ambil masa 3-4 jam jer nak buat satu website dan terus dijual!!!)

 

Apa kata beliau...

 

 

Sebagai orang lama yang bergerak secara diam-diam dalam dunia perniagaan internet, hati saya tergerak apabila membaca tentang seorang guru tuisyen boleh POW duit Mat Saleh dengan begitu mudah sekali. Kerana ingin tahu, saya beli eBook IMFlippa beliau semasa pra-pelancaran lagi. Dengan berbekalkan pengalaman membina blog untuk tujuan affiliates dan adsense, dan ditambah lagi dengan step-by-step instructions yang sungguh jelas yang Cikgu Hafis tulis dalam IMFlippa 1 beliau, kerja untuk membina dan flip blog menjadi sungguh mudah. Percaya atau tidak, saya mampu meraut keuntungan sebanyak 500% daripada site pertama yang saya flipped kat Flippa.com. Sejak itu, saya percaya yang Cikgu Hafis ni kaki POW duit Mat Saleh dan sejak hari tu, saya bina sekurang-kurangnya 2 blog seminggu untuk di flip. Hasilnya, saya dapat side income daripada flip blog di Flippa.com sebanyak lebih kurang $2,000.00 sebulan.

Dunia internet memang tiada hadnya dan manusia memang tidak pernah puas, rupa-rupanya Cikgu Hafis ada rahsia macamana nak POW duit Mat Saleh dengan lebih POWER lagi. Dia keluarkan pula eBook IMFlippa 2 dan yang ni lagi POWER. Saya salah seorang yang pertama beli eBook IMFlippa 2 ni. Ikut saja arahan dalam eBook tu, dalam tempoh 3 jam sahaja, blog saya terus BIN dan saya berjaya kaut keuntungan sebanyak 900% (>$450). Memang POWER strategi Cikgu Hafis dalam eBook IMFlippa 2 ni.

Kalau saya boleh buat kenapa anda tak boleh? Saya sarankan anda baca eBook IMFlippa 2 ni sebelum anda mengigit jari kerana tidak bertindak pada HARI INI.....

Japanie Bujang

JapanieBujang.com

 

Anda masih tertunggu-tunggu?

Mungkin anda kata harga yang saya letakkan sangat mahal. Itu perkara biasa saya dengari. Akan tetapi, sebelum itu, saya ingin bertanya pada anda:

 

  • Adakah anda ingin mengubah kehiduapan anda kepada yang lebih baik dengan menjana income sampingan dari internet? Sudah tentu YA! Hanya kata semata-mata, tidak akan merubah hidup anda!!! Anada perlu “ cakap serupa bikin!” Perlu ada matlamat dan tindakan untuk mencapainya. Tindakan pertama anda ialah – dapatkan ebook ini hari ini juga!

 

  • Berapa banyak WANG yang sanguup anda belanjakan untuk ILMU? Kalau nak keluarkan duit sebanyak ni pun anda masih teragak-agak, Boleh geng dengan Mat Jenin …usah mimpikan untuk dapatkan hasil yang berkali-kali pulangannya!!! Pakar kewangan berkata” Berapa anda sanggup belanjakan atau modalkan untuk Ilmu jadi kaya? RM100, RM1000, RM10,000. Fikirkan???” ..Semasa saya memulakan perniagaan internet saya berhutang RM2,000 dengan kawan …anda sangat beruntung pada hari ini.

 

  • Sanggupkah anda menghabiskan beribu ringgit untuk dapatkan lagi pelbagai  buku, ebook dan panduan buat duit internet? Beli banyak2 tanpa tindakan takkan merubah hidup anda! Itupun kalau anda faham, kebanyakkan ebook dan buku ditulis hanya berdasarkan teori semata-mata…bukan pengalaman sebenar penulis.

 

  • Anda ingin cuba-cuba buat sendiri dahulu (try and error? Kalau berjaya, SYABAS saya ucapkan! Tapi kalau GAGAL? Fikirkanlah berapa lama masa yang anda habiskan semata-mata untuk jimatkan kos! Memang bersepah panduan percuma di pasaran dan saya ada kesemuanya!!! Orang lain ambil masa seminggu dua dah boleh flip website…anda mengambil masa setahun dua untuk buat income pertama!!! Ingat Masa itu emas.

 

  • Nak belajar terus dari pakar internet marketing? Ada RM500? Kalau ada silakan…tetapi belum tentu apa yang anda pelajari itu mampu dipraktikkan. Silap haribulan anda berguru dengan guru yang langsung tidak pernah menjana income flip website. Sekarang ramai yang mengaku pakar…tapi “HABUK PUN TARAK”.

 

  • Nak tunggu harga panduan ni diturunkan dahulu? Maaf! Ianya tidak akan diturunkan malah akan dinaikkan lagi! Saya berpegang pada kata. Hanya mereka yang bijak akan mengambil peluang sahaja yang akan untung. Jika anda tidak dapatkan hari ini, suatu hari nanti anda juga akan dapatkannya. Jadi kenapa tidak dapatkannya sahaja sekarang.

 

  • Berapa banyak anda habiskan dari Tadika sampai ke “U”? 6 angka kan??? Mana nak perasan mak ayah yang tanggung kos tu!!! Takkan hari ni tanak tolong mereka pula…untuk ilmu ni anda berkira?

“AMARAN –Adakah Panduan Ini memang Untuk Anda…”

Tapi Pakej IMFlippa2 bukan untuk semua orang. Hanya yang benar-benar layak sahaja yang layak memilikinya. Jika anda seperti yang disebutkan, anda tidak perlu dapatkan ebook ini…

  • Pakar dalam Website Flipping/ Pemasaran Internet
  • Menjana pendapatan beratus atau beribu ringgit sehari  dari internet 
  • Tiada masalah dengan ilmu Internet Marketing
  • Sudah stabil di dalam dunia anda sendiri
  • Suka skim cepat kaya, dan tidak mahu belajar

 

“Adakah anda…”

  • Keliru dengan website flipping, Biasalah orang baru nak bermula kadang-kadang keliru atau overinfo dengan bisnes internet yang lain.
  • Tiada kemahiran asas menjual atau flip website. Tanpa ASAS memang susah
  • Terlalu banyak lambakkan maklumat. Teknik itu..teknik ini..sampai anda pening!!! Perlukan panduan tersusun mengikut flow dan tindakan apa yang perlu dibuat.
  • Masih GAGAL jana pendapatan dari internet. Sebabnya mungkin anda guna teknik yang tidak betul ATAU mungkin bukan rezeki anda lagi? Maybe kali ini menjadi….
  • Sudah terlalu KECEWA. Dah cuba buat itu dan ini…Tapi masih di takuk lama

Maka anda WAJIB teruskan bacaan anda sehingga tamat dan fikirkan sesuatu mengenainya.

 

“Ya, Cikgu Hafis! Saya Berminat Untuk Belajar Menjana Income di Internet. Jadi Tunjukkan Saya Bagaimana Untuk Mendapatkan Panduan Ini?

 

Ya, Dapatkan Panduan ini Sebelum Anda Memulakan Langkah Pertama Anda Untuk Menjana Income Di Internet!

Jika anda benar-benar ingin membuat income dengan website flipping, jangan tunggu lagi kerana ebook inilah yang amat anda perlukan sekarang! Saya memberikan jaminan 30 hari wang dikembalikan jika anda tidak berpuas hati dengan teknik-teknik terkandung dalam panduan ini.

 

Jadi, dapatkan panduan ini sekarang juga pada harga yang mampu anda miliki cuma…

 

 

 

RM100

 

 

 

Ya CikguHafis!, saya ingin buat tempahan IMFlippa2 ini dengan harga RM100 sekarang!


Pesanan Anda Dilindungi Oleh Jaminan Wang Balik 30 Hari Dari Kami


Kenapa masih teragak-agak lagi? Hanya anda mampu mencapai  impian anda yang selama ini anda idamkan….bestkan kalau 1 bulan dari sekarang anda…

Nak makan apa…makan!!!

Nak pergi mana…pergi!!!

Nak buat apa..buat!!!

Nak shopping…shopping!!!

Tanpa anda perlu fikirkan tentang masa dan RM!!!

 

Saya berjaya mengubah hidup saya…anda bila lagi???

 

Semuanya dengan menjalankan website flipping.

 

Jaminan 30 Hari Wang Anda Dikembalikan Sekiranya Anda Tidak Berpuas Hati

 

 

Tunggu apa lagi???

 

Tempahlah sekarang dan dapatkan semua  BONUS paling hebat.  Usah buang masa mencuba pelbagai teknik yang anda cipta sendiri  yang anda sendiri pun tak tahu lagi berjaya ke tak!!!

Lagi banyak anda cuba teknik yang tidak pasti keberkesanannya. Lebih banyak wang anda buang sebegitu sahaja. Jangan bazir wang dan masa anda!!!

Buat tempahan hari ini dan anda terus boleh praktikkan teknik yang telah teruji dan mampu menjana income ini.


P.S: Panduan IMFlippa2 adalah teknik sebenar yang saya gunakan untuk menjana pendapatan yang SANGAT lumayan dengan menjual website/ dalam masa yang singkat.

P.P.S: Bersama panduan ini, saya menyediakan bonus-bonus hebat yang bernilai sangat tinggi.

P.P.P.S: Harga yang ditawarkan sekarang  sangat murah berbanding apa yang bakal anda perolehi. Harga tersebut akan naik mendadak sebaik sahaja cukup 50 kuota jualan!

Cikgu Hafis

email: admin@cikguhafis.com


Hakcipta Terpelihara © 2012 - IMFlippa2 ::